• Δεμένος διπλάσιο σωλήνων φυσητήρων επέκτασης αποζημιωτής κυματισμών ενώσεων εγκάρσιος
 • Δεμένος διπλάσιο σωλήνων φυσητήρων επέκτασης αποζημιωτής κυματισμών ενώσεων εγκάρσιος

  Δεμένος διπλάσιο σωλήνων φυσητήρων επέκτασης αποζημιωτής κυματισμών ενώσεων εγκάρσιος

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: FIDAK
  Πιστοποίηση: ISO9001
  Αριθμό μοντέλου: ΜΗΔΕΝ

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Τιμή: Negotiable
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση πλαισίων χάλυβα που σφραγίζεται από τα κοντραπλακέ με κάθε τέλος που καλύπτεται
  Χρόνος παράδοσης: 5~15 εργάσιμες ημέρες
  Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, Paypal
  Δυνατότητα προσφοράς: 40 τόνοι ανά ημέρα
  Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

  Λεπτομερής ενημέρωση

  Υλικό: Χάλυβας άνθρακα, ανοξείδωτο, σίδηρος, EPDM.NR .NBR Σχήμα: Ίσος, μείωση, κύκλος
  Ο τύπος: Φλάντζα, σύζευξη, εύκαμπτη λαστιχένια κοινή φλάντζα επέκτασης, Ένωση Επικεφαλής κώδικας: Τετράγωνο, κύκλος, φλάντζα
  Τεχνολογία: Σφυρηλατημένος, ρίψη, που ενώνεται στενά, που βουλκανίζεται Σύνδεση: Φλάντζα, αρσενικό, ένωση
  Υψηλό φως:

  expansion bellows for pipes

  ,

  metal expansion joint

  Περιγραφή προϊόντων

  Δεμένος διπλάσιο σωλήνων φυσητήρων επέκτασης αποζημιωτής κυματισμών ενώσεων εγκάρσιος

  δεμένος διπλάσιο επέκτασης ενώσεων φυσητήρων μεγάλος τραβήγματος αποζημιωτής κυματισμών ράβδων εγκάρσιος

   

  Περιγραφή προϊόντων

   

  (1) ο μεγάλος τραβήγματος αποζημιωτής κυματισμών ράβδων εγκάρσιος, είναι ένα είδος χρησιμοποιημένος για να αντισταθμίσει την κάμπτοντας εγκάρσια μετατόπιση σωλήνων.

   

  (2) ο μικρός πλευρικός αποζημιωτής ράβδων δεσμών είναι επίσης συνήθως αποκαλούμενη ένωση επέκτασης, ή ένωση επέκτασης. Αποτελείται από τους φυσητήρες (ένα ελαστικό στοιχείο) διαμορφώνοντας το λειτουργώντας σώμα και τα εξαρτήματά του όπως οι σωλήνες τελών, οι υποστηρίξεις, οι φλάντζες και οι αγωγοί. Ένας μικρός εγκάρσιος αποζημιωτής ράβδων δεσμών ανήκει σε ένα στοιχείο αποζημιώσεων. Η αποτελεσματική τεντώνοντας παραμόρφωση των φυσητήρων του εργαζόμενου σώματος χρησιμοποιείται για να απορροφήσει τις διαστατικές αλλαγές των σωληνώσεων, των αγωγών και των σκαφών που προκαλούνται από την καυτή επέκταση και την κρύα συστολή, ή για να αντισταθμίσει τις αξονικές, εγκάρσιες και γωνιακές μετατοπίσεις των σωληνώσεων, των αγωγών και των σκαφών. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση θορύβου και τη μείωση δόνησης. Αυτό χρησιμοποιείται ευρέως στη σύγχρονη βιομηχανία.

   

  Χρήση

   

  Μπορέστε να αντισταθμίσετε τις πλευρικές και γωνιακές μετατοπίσεις των κυρτών σωλήνων.

   

  εγκατάσταση

   

  1. Αφότου φθάνει ο αποζημιωτής, το ακόλουθο περιεχόμενο πρέπει να ελεγχθεί από το κιβώτιο: Έγγραφα: Είναι απαραίτητο να ελεγχθεί εάν τα πρότυπα, οι προδιαγραφές και οι τεχνικές παράμετροι που απαριθμούνται στην πινακίδα του αποζημιωτή, πιστοποιητικό της συμμόρφωσης είναι συνεπή, και άλλα απαραίτητα βοηθητικά τεχνικά έγγραφα είναι πλήρη. Οπτική επιθεώρηση: Δεν πρέπει να υπάρξουν καμία προφανής γρατσουνιά ή αιχμηρή εγκοπή στον αποζημιωτή δεν πρέπει να υπάρξει κανένα ξένο θέμα μέσα στον αποζημιωτή (γούρνα κυμάτων) ο λιμένας σύνδεσης πρέπει να είναι άθικτος. Η φλούδα μακριά, μεγάλα drawbars, η μεταφορά pullbars, και οι σύνδεσμοι πρέπει να είναι πλήρεις.

   

  2. Προφυλάξεις για την ανύψωση και τη μεταφορά του αποζημιωτή: Κατά ανύψωση, ειδικά την κοu'φώματα ανύψωσης ή τα ανυψωτικά αυτιά πρέπει να χρησιμοποιηθούν. Είναι αυστηρά απαγορευμένο για να χρησιμοποιήσει τις ράβδους μεταφορών ως μεταφέροντα συστατικά. Ο μικρός -μικρός-caliber αποζημιωτής χωρίς ανύψωση lugs μπορεί να δεθεί στην ανάληψη λόγω ελαφριού του. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς και της αποθήκευσης, αποτρέψτε τον ήλιο και η βροχή, ποτίζει τη βύθιση, και την επιβλαβή διάβρωση αερίου. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς και της αποθήκευσης, είναι απαραίτητο να αποτραπεί η πτώση και η σύγκρουση, και δεν τους συσσωρεύει με άλλα στοιχεία για να αποφύγει τη ζημία στο ζαρωμένο σωλήνα. Οι δέσμες πρέπει να εξασφαλιστούν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς για να αποτρέψουν τη μετακίνηση και το κύλισμα.

  Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
  Ik ben geïnteresseerd Δεμένος διπλάσιο σωλήνων φυσητήρων επέκτασης αποζημιωτής κυματισμών ενώσεων εγκάρσιος θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
  Ευχαριστώ!
  Wachten op je antwoord.