• Επαγγελματική αξονική ένωση επέκτασης τύπων δεμένη διπλάσιο, αποζημιωτής επέκτασης σωλήνων
 • Επαγγελματική αξονική ένωση επέκτασης τύπων δεμένη διπλάσιο, αποζημιωτής επέκτασης σωλήνων

  Επαγγελματική αξονική ένωση επέκτασης τύπων δεμένη διπλάσιο, αποζημιωτής επέκτασης σωλήνων

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: FIDAK
  Πιστοποίηση: ISO9001
  Αριθμό μοντέλου: ΜΗΔΕΝ

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Τιμή: Negotiable
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση πλαισίων χάλυβα που σφραγίζεται από τα κοντραπλακέ με κάθε τέλος που καλύπτεται
  Χρόνος παράδοσης: 5~15 εργάσιμες ημέρες
  Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, Paypal
  Δυνατότητα προσφοράς: 40 τόνοι ανά ημέρα
  Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

  Λεπτομερής ενημέρωση

  Υλικό: Χάλυβας άνθρακα, ανοξείδωτο, σίδηρος, EPDM.NR .NBR Σχήμα: Ίσος, μείωση, κύκλος
  Τύπος: Φλάντζα, σύζευξη, εύκαμπτη λαστιχένια κοινή φλάντζα επέκτασης, Ένωση Επικεφαλής κώδικας: Τετράγωνο, κύκλος, φλάντζα
  Τεχνολογία: Σφυρηλατημένος, ρίψη, που ενώνεται στενά, που βουλκανίζεται Σύνδεση: Φλάντζα, αρσενικό, ένωση
  Υψηλό φως:

  expansion bellows for pipes

  ,

  dual tied expansion joint

  Περιγραφή προϊόντων

  Επαγγελματική αξονική ένωση επέκτασης τύπων δεμένη διπλάσιο, αποζημιωτής επέκτασης σωλήνων

  Περιγραφή προϊόντων

   

  Υπάρχουν πολλοί τύποι αποζημιωτών φυσητήρων, όπως οι διάφοροι τύποι όπως η οριζόντια και γωνιακή πολλαπλάσια ένωση που ζαρώνουν, έθαψε άμεσα τον εσωτερικό και τύπο εξωτερικής πίεσης, και τη γενική ανάγκη πελατών να εξηγήσουν σαφώς πού να χρησιμοποιήσουν, πίεση, και πόση το αποζημίωση απαιτείται κατά αγορά. Και η θερμοκρασία και άλλες παράμετροι του μέσου, μπορούν να καθορίσουν ποιο είδος αποζημιωτή είναι κατάλληλο, ο αποζημιωτής καλείται επίσης την ένωση επέκτασης ή ένωση επέκτασης. Αποτελείται από τους φυσητήρες (ένα ελαστικό στοιχείο) και τους σωλήνες τελών, τα υποστηρίγματα, τις φλάντζες, τους αγωγούς και άλλα εξαρτήματα που αποτελούν το εργαζόμενο σώμα του. Ανήκει σε ένα στοιχείο αποζημιώσεων. Η αξονική διπλός-ράβδος τύπων ζάρωσε τον αποζημιωτή (τύπος FSL) έχει μια απλή δομή και μια μεγάλη αποζημίωση ανέρχονται. Χρησιμοποιείται γενικά για τις σωληνώσεις με τους χαμηλούς χρόνους κούρασης και τα μεγάλα ποσά αποζημιώσεων. Η ένωση επέκτασης αποτελείται από δύο τμήματα των ζαρωμένων σωλήνων με μια υποστήριξη μέσα - μεταξύ. Οι υποστηρίξεις τοποθετούνται στο μισό του ευθέος τμήματος. Η αξονική μετατόπιση των αριστερών και δεξιών μισών του σωλήνα θα απορροφηθεί από τους αντίστοιχους ζαρωμένους σωλήνες. Η άκαμπτη σύνδεση μεταξύ της βάσης και του μέσου τμήματος σωλήνων μπορεί να αντισταθεί όλες τις δυνάμεις και τις στιγμές σχετικές με την εφαρμογή.

   

  Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

   

  Ο αξονικός τύπος που σύνθετο tie-bar ζάρωσε τον αποζημιωτή χρησιμοποιεί κυρίως τις μοναδικές ιδιότητες του λάστιχου. Όπως η υψηλή ελαστικότητα, η υψηλή συμπίεση αέρα, η μέση αντίσταση αντίστασης και καιρού και η αντίσταση ακτινοβολίας. Υψηλής αντοχής, υψηλής θερμοκρασίας και σταθερότητα του σκοινιού πολυεστέρα που ελέγχεται διαγώνια και που διασυνδέεται με την υψηλή πίεση και την υψηλής θερμοκρασίας σχηματοποίηση. Η υψηλή εσωτερική πυκνότητα, μπορεί να αντισταθεί την υψηλή πίεση, και την άριστη επίδραση ελαστικής παραμόρφωσης. Το δομικό σχέδιο προϊόντων έχει ένα ύψος τόξων διατομής, μια μακροχρόνια καμπύλη, και μια μεγάλη multidirectional λειτουργία. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τις θέσεις όπου οι γεωλογικοί όροι είναι περίπλοκοι, η καθίζηση είναι μεγάλη, και οι καυτές και κρύες αλλαγές στη λειτουργία σωληνώσεων προκαλούν συχνά τη ζημία σωληνώσεων. Η χρήση η ελαστική μεταφορά ολίσθησης του λάστιχου και της λειτουργίας διασκεδασμού θερμότητας της μηχανικής δύναμης παραμόρφωσης αποβάλλει αποτελεσματικά τη φυσική ζημία της μετατόπισης των αντλιών, των βαλβίδων και των σωληνώσεων. Επειδή το λάστιχο είναι ένα φτωχό αγώγιμο υλικό, είναι επίσης ένα ιδανικό φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν που μειώνει τη δόνηση και τη μετάδοση θορύβου. Το σχέδιο του προϊόντος έχει έναν ομαλό εσωτερικό τοίχο. Μετά από την πραγματική δοκιμή, δεν έχει καμία επίδραση στο ποσοστό ροής και τη ροή του μέσου, και δεν θα οξυδώσει ποτέ. Βασικά, η συντήρηση κατά τη διάρκεια της ενεργού περιόδου άσκησης μπορεί να παραμεριστεί.

   

   

  Sevices

   

  Ο διπλός ζαρωμένος tie-bar αποζημιωτής είναι ένας ειδικός τύπος, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω από τις ειδικές απαιτήσεις για το ποσό αποζημιώσεων. Επομένως, την οι πελάτες πρέπει σαφώς να διακρίνουν τον τύπο και να διαμορφώσουν κατά αγορά. Η σωλήνωση Runda είναι επαγγελματικός κατασκευαστής του ζαρωμένου αποζημιωτή. Υπάρχει πολύ πλούσια εμπειρία και το τεχνικό προσωπικό, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, εσείς μπορεί να καλέσει για να ερευνήσει, είμαστε ευτυχείς να σας εξυπηρετήσουμε.

  Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
  Ik ben geïnteresseerd Επαγγελματική αξονική ένωση επέκτασης τύπων δεμένη διπλάσιο, αποζημιωτής επέκτασης σωλήνων θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
  Ευχαριστώ!
  Wachten op je antwoord.