Jiangsu Qianyuanfeida electric equipment Co.,Ltd

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
 • Κίνα Jiangsu Qianyuanfeida electric equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Jiangsu Qianyuanfeida electric equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Jiangsu Qianyuanfeida electric equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Jiangsu Qianyuanfeida electric equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Jiangsu Qianyuanfeida electric equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Jiangsu Qianyuanfeida electric equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες: FEILIN
Αριθμός Υπαλλήλων: 40~100
Ετήσιες πωλήσεις: 600-900
Ιδρύθηκε Έτος: 2003
Εξαγωγή pc: 50% - 60%
Εισαγωγή

Η Co. εξοπλισμού δύναμης Qianyuan Feida Jiangsu, ΕΠΕ (στο παρελθόν ένωση επέκτασης Zhenjiang Feida που κατασκευάζει τη Co., το ΕΠΕ) είναι οριζόμενη κοινή επιχείρηση του προηγούμενου Υπουργείου δύναμης, μηχανημάτων και χημικής βιομηχανίας. Αυτή τη στιγμή, η επιχείρηση καλύπτει έναν τομέα 60.000 τετραγωνικών μέτρων και έναν τομέα οικοδόμησης 40.000 τετραγωνικών μέτρων, 120 υπάλληλοι, συμπεριλαμβανομένου 20 τεχνικού προσωπικού, συνολικά προτερήματα περισσότερα από 25 εκατομμύρια yuan. 

 

 

Κίνα Jiangsu Qianyuanfeida electric equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησης:


1.Metal, αμέταλλο και αερόψυκτες ενώσεις επέκτασης νησιών, κ.λπ.
2. Σειρά αεροφρακτών, κλείσιμο αγωγών καπνού, διάφραγμα ρύθμισης, πόρτα απομόνωσης, πόρτα πτερυγίων

3. Σταθερή κρεμάστρα υποστήριξης άνοιξη δύναμης, μεταβλητή κρεμάστρα υποστήριξης άνοιξη

4. Βοηθητικός εξοπλισμός του σταθμού παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος: δομή χάλυβα, συσκευή λίπανσης και δεξαμενή αποθήκευσης λαδώνοντας πετρελαίου, φυγοκεντρική συσκευή καθαρισμού πετρελαίου
Επιχείρηση), ηλεκτρικοί αεροθερμαντήρες, εξαερωτές, ανταλλάκτες θερμότητας πιάτων και μονάδες, πλήρως αυτόματες σταθερής ταχύτητας δειγματοληπτικές συσκευές κονιοποιημένου άνθρακα γρήγορα δροσίζοντας συσκευές για τους στροβίλους ατμού, ηλεκτρικές θερμάστρες ΣΥΝΕΧΩΝ μπουλονιών για τους στροβίλους ατμού πολυβάθμιες σφραγίδες νερού, διαχωριστές ατμός-νερού, ανταλλάκτης θερμότητας πιάτων πρακτόρων APV Ο αμερικανικός θαυμαστής ριζών Tysil, ολοκληρώνει το σύνολο εξοπλισμού αποθήκευσης τέφρας, αντιφρακτική συσκευή της ακατέργαστης αποθήκης άνθρακα το καλλυντικοί πιάτο και ο άνθρακας στροβίλων ατμού αλέθουν τη soundproof κάλυψη, υγιής οθόνη μόνωσης δροσίζοντας πύργων, dustproof τοίχος

 

Κίνα Jiangsu Qianyuanfeida electric equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Η επιχείρηση είναι «επιχείρηση αστεριών» στην επαρχία Jiangsu, μια «επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας» στην επαρχία Jiangsu, μια «πρότυπη επιχείρηση για την περιεκτική διαχείριση» στην επαρχία Jiangsu, η πρώτη batch των 100 σύμβαση-τιμώντας, αξιόπιστων επιχειρήσεων στην επαρχία Jiangsu, χίλιες επιχειρήσεις με τα καλύτερα οικονομικά οφέλη σε Jiangsu, και μια περιεκτική υπουργική μονάδα ποιοτικής διαχείρισης, εθνική μονάδα επιβεβαίωσης διαβεβαίωσης μέτρησης, προηγμένη βιομηχανία ποιοτική επιχείρηση μηχανημάτων πόλεων Zhenjiang. Το σύστημα διαχείρισης επιχειρηματικής ποιότητας λειτουργεί στην ακριβή συμφωνία με ISO9001.

 

 

Κίνα Jiangsu Qianyuanfeida electric equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Ιστορία

Η Co. εξοπλισμού δύναμης Qianyuan Feida Jiangsu, ΕΠΕ (στο παρελθόν ένωση επέκτασης Zhenjiang Feida που κατασκευάζει τη Co., το ΕΠΕ) είναι οριζόμενη κοινή επιχείρηση του προηγούμενου Υπουργείου δύναμης, μηχανημάτων και χημικής βιομηχανίας. Αυτή τη στιγμή, η επιχείρηση καλύπτει έναν τομέα 60.000 τετραγωνικών μέτρων και έναν τομέα οικοδόμησης 40.000 τετραγωνικών μέτρων, 120 υπάλληλοι, συμπεριλαμβανομένου 20 τεχνικού προσωπικού, συνολικά προτερήματα περισσότερα από 25 εκατομμύρια yuan. Η επιχείρηση είναι πλήρως εξοπλισμένη με περισσότερα από 100 σύνολα μεγάλου και μέσου μεγέθους εξοπλισμού και τριών γραμμών παραγωγής, και έχει προωθήσει το εσωτερικό και ξένο προηγμένο μέταλλο φύλλων που επεξεργάζεται τις εύκαμπτες γραμμές παραγωγής, που ντύνουν τις γραμμές παραγωγής, τις υδραυλικές μονάδες, τις κυλώντας μονάδες, κ.λπ., πλήρης εξοπλισμός δοκιμής, επιστημονική τεχνολογία, με το σχέδιο, την κατασκευή, την ανάπτυξη, εγκατάσταση και που αναθέτουν τις υπηρεσίες.

 

Κίνα Jiangsu Qianyuanfeida electric equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Η λειτουργούσα φιλοσοφία της επιχείρησης είναι: η παραγωγή των αρμόδιων προϊόντων, επιστρέφει την εμπιστοσύνη των πελατών για να δημιουργήσει ένα αίσθημα ένταξης στην κολεκτίβα, η συμβολή της ευγνωμοσύνης στο προσωπικό για να συμβάλουν στην κοινότητα των επιχειρήσεων, για να ξεπληρώσουν τους καλούς χρόνους. η επιχείρηση είναι πρόθυμη να συνεργαστεί με τους φίλους από όλες τις κοινωνικές τάξεις χέρι-χέρι, αμοιβαία υποστήριξη, και να δημιουργήσει το καλύτερο μέλλον!

Γιατί επιλέξτε τον εύκαμπτο αποζημιωτή FIDAK;


1. υπηρεσία online 24 ωρών-- Οποτεδήποτε, μπορεί οπουδήποτε να παρέχει τι θέλετε
ποιοτική επιθεώρηση 2. 100% πριν από την αποστολή
3. Λογική και ανταγωνιστική τιμή
4. Καλύτερη ικανότητα παραγωγής, καλύτερος ποιοτικός έλεγχος, καλύτερη υπηρεσία.

Οι υπηρεσίες μας


OEM&ODM υπηρεσία


Είμαστε επιχείρηση που ειδικεύτηκε στην παραγωγή των ενώσεων επέκτασης, και που παράγουμε σύμφωνα με τα δείγματα ή τα σχέδιά σας, εάν δεν είναι διαθέσιμες, εμείς σχεδιάζουμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και την εφαρμογή.

Μετά από την υπηρεσία πώλησης


Επαγγελματική ομάδα υπηρεσιών, παντός καιρού τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης μέσα σε 48 ώρες για να λύσει τα δύσκολα προβλήματα, για να παρέχουν σε σας τη γρηγορότερη και υγιέστερη υπηρεσία μεταπωλήσεων.

Η ομάδα μας

Αυτή τη στιγμή, η επιχείρηση καλύπτει έναν τομέα 60.000 τετραγωνικών μέτρων και έναν τομέα οικοδόμησης 40.000 τετραγωνικών μέτρων, 120 υπάλληλοι, συμπεριλαμβανομένου 20 τεχνικού προσωπικού, συνολικά προτερήματα περισσότερα από 25 εκατομμύρια yuan.

 

 

 

 

 

 

 

Κίνα Jiangsu Qianyuanfeida electric equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0