• Δεμένες ενώσεις επέκτασης ανοξείδωτου διπλάσιο, διπλός αξονικός αποζημιωτής φυσητήρων
 • Δεμένες ενώσεις επέκτασης ανοξείδωτου διπλάσιο, διπλός αξονικός αποζημιωτής φυσητήρων

  Δεμένες ενώσεις επέκτασης ανοξείδωτου διπλάσιο, διπλός αξονικός αποζημιωτής φυσητήρων

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: FIDAK
  Πιστοποίηση: ISO9001
  Αριθμό μοντέλου: ΜΗΔΕΝ

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Τιμή: Negotiable
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση πλαισίων χάλυβα που σφραγίζεται από τα κοντραπλακέ με κάθε τέλος που καλύπτεται
  Χρόνος παράδοσης: 5~15 εργάσιμες ημέρες
  Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, Paypal
  Δυνατότητα προσφοράς: 40 τόνοι ανά ημέρα
  Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

  Λεπτομερής ενημέρωση

  Υλικό: Χάλυβας άνθρακα, ανοξείδωτο, σίδηρος, EPDM.NR .NBR Σχήμα: Ίσος, μείωση, κύκλος
  Μορφή: Φλάντζα, σύζευξη, εύκαμπτη λαστιχένια κοινή φλάντζα επέκτασης, Ένωση Επικεφαλής κώδικας: Τετράγωνο, κύκλος, φλάντζα
  Τεχνολογία: Σφυρηλατημένος, ρίψη, που ενώνεται στενά, που βουλκανίζεται Σύνδεση: Συγκόλλησης
  Υψηλό φως:

  expansion bellows for pipes

  ,

  dual tied expansion joint

  Περιγραφή προϊόντων

  Δεμένες ενώσεις επέκτασης ανοξείδωτου διπλάσιο, διπλός αξονικός αποζημιωτής φυσητήρων

  Διπλή αξονική ένωση επέκτασης αποζημιωτών φυσητήρων ανοξείδωτου

   

  Περιγραφή προϊόντων

   

  Ένας αποζημιωτής κυματισμών ανήκει σε ένα στοιχείο αποζημιώσεων. Η αποτελεσματική τεντώνοντας παραμόρφωση των φυσητήρων του εργαζόμενου σώματος χρησιμοποιείται για να απορροφήσει τις διαστατικές αλλαγές των σωληνώσεων, των αγωγών και των σκαφών που προκαλούνται από την καυτή επέκταση και την κρύα συστολή, ή για να αντισταθμίσει τις αξονικές, εγκάρσιες και γωνιακές μετατοπίσεις των σωληνώσεων, των αγωγών και των σκαφών. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση θορύβου και τη μείωση δόνησης. Χρησιμοποιείται ευρέως στη σύγχρονη βιομηχανία.

   

  Αποζημιωτής κυματισμών, επίσης γνωστός συνήθως ως ένωση επέκτασης, ή ένωση επέκτασης. Αποτελείται από τους φυσητήρες (ένα ελαστικό στοιχείο) διαμορφώνοντας το λειτουργώντας σώμα και τα εξαρτήματά του όπως οι σωλήνες τελών, οι υποστηρίξεις, οι φλάντζες και οι αγωγοί. Κυρίως χρησιμοποιημένο στις διάφορες σωληνώσεις, μπορεί να αντισταθμίσει τη θερμική μετατόπιση, τη μηχανικές παραμόρφωση και την απορρόφηση της μηχανικής δόνησης, να διαδραματίσει έναν ρόλο στη μείωση της πίεσης παραμόρφωσης των σωληνώσεων και τη βελτίωση της ζωής υπηρεσιών των σωληνώσεων. Ο τρόπος σύνδεσης ζαρωμένου αποζημιωτή διαιρείται σε σύνδεση και συγκόλληση φλαντζών. Οι άμεσα θαμμένοι αποζημιωτές σωληνώσεων είναι γενικά ενωμένοι στενά (εκτός από την εγκατάσταση τάφρων).

   

  Η αρχή εργασίας

   

  Ο αποζημιωτής κυματισμών είναι μια συσκευή αποζημιώσεων για την αλλαγή μεγέθους της σωλήνωσης, του σωλήνα ή του εμπορευματοκιβωτίου που προκαλούνται από την επέκταση θερμότητας και την κρύα συστολή με τη χρησιμοποίηση της αποτελεσματικής τεντώνοντας παραμόρφωσης του ελαστικού στοιχείου του αποζημιωτή κυματισμών. Ανήκει σε ένα στοιχείο αποζημιώσεων. Απορρόφηση των αξονικών, εγκάρσιων, και γωνιακών μετατοπίσεων.

   

  Ανίχνευση

   

  Επειδή οι διαφορετικοί τύποι μορφών αποζημιώσεων αποζημιωτών κυματισμών είναι διαφορετικοί, υπάρχει κυρίως αξονική, εγκάρσια, γωνιακή και συνδυασμένη αποζημίωση. Για τον αποζημιωτή κυματισμών με τις πολλαπλάσιες μετατοπίσεις συγχρόνως, οι συνολικές ισοδύναμες αξονικές μετατοπίσεις πρέπει να υπολογιστούν με τη σύνθεση των μετατοπίσεων. Με άλλα λόγια, η ονομαστική ανίχνευση μετατοπίσεων αποζημιωτών κυματισμών είναι η συνολική ισοδύναμη αξονική ανίχνευση μετατοπίσεων.

   

  Η ονομαστική μετατόπιση των καθολικών φυσητήρων είναι στην πραγματικότητα η ονομαστική ικανότητα παραμόρφωσης μετατοπίσεων των φυσητήρων που δίνονται. Για την ένωση επέκτασης (αποζημιωτής), ο αποζημιωτής, αποκαλούμενος συνήθως ποσό αποζημιώσεων, απεικονίζει την ικανότητα μετατοπίσεων συστημάτων απορρόφησης φυσητήρων, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, το προϊόν έχει τη μέγιστη ικανότητα αποζημιώσεων. Όταν ο σωλήνας φυσητήρων λειτουργεί κανονικά, πρέπει να απορροφήσει τη μετατόπιση του συστήματος και να παραγάγει την παραμόρφωση μετατοπίσεων. Επομένως, στο σχέδιο των φυσητήρων, ορισμένοι κυματισμοί σχεδιάζονται σύμφωνα με τη μετατόπιση κάθε κύματος. Όταν κάθε κύμα αντέχει ομοιόμορφα το φορτίο μετατοπίσεων και δεν υπάρχει καμία τοπική υπερφόρτωση, οι φυσητήρες μπορούν να λειτουργήσουν κανονικά. Όταν το σχέδιο είναι λογικό, ορισμένοι λειτουργώντας κύκλοι μετατοπίσεων μπορούν να εγγυηθούν. Αυτή η απόδοση είναι ρυθμισμένη στο JB/T πρότυπα «φυσητήρων μετάλλων 6169-92»

   

   

  Εγκαταστήστε και χρησιμοποιήστε

   

  1. Ο τύπος, η προδιαγραφή και η διαμόρφωση σωλήνων του αποζημιωτή πρέπει να ελεγχθούν ενώπιον της εγκατάστασης, η οποία πρέπει να καλύψει τις απαιτήσεις σχεδίου.

   

  2. Για τον αποζημιωτή με το εσωτερικό μανίκι, η προσοχή πρέπει να δοθεί για να καταστήσει την κατεύθυνση του εσωτερικού βαρελιού μανικιών σύμφωνη με την κατεύθυνση της μέσης ροής, και το περιστροφικό αεροπλάνο αρθρώσεων του αποζημιωτή αρθρώσεων πρέπει να είναι σύμφωνο με το περιστροφικό αεροπλάνο μετατοπίσεων.

   

  3. Για τον αποζημιωτή που πρέπει να είναι «κρύος σφιχτός», τα βοηθητικά συστατικά που χρησιμοποιούνται για την προ-παραμόρφωση θα αφαιρεθούν μετά από την εγκατάσταση της σωλήνωσης.

   

  4. Είναι αυστηρά απαγορευμένο για να χρησιμοποιήσει τη μέθοδο παραμόρφωσης του αποζημιωτή κυματισμών για να ρυθμίσει το λάθος εγκαταστάσεων της σωλήνωσης, ώστε να μη να επηρεαστεί η κανονική λειτουργία του αποζημιωτή, να μειωθεί η ζωή υπηρεσιών και αυξηθεί το φορτίο της σωλήνωσης, του εξοπλισμού και των ενισχυτικών μελών.

   

  5. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, η ενώνοντας στενά σκουριά δεν επιτρέπεται για να καταβρέξει επάνω στην επιφάνεια του κοχυλιού κυμάτων, και άλλη μηχανική ζημία δεν επιτρέπεται στο κοχύλι κυμάτων.

   

  6. Αφότου πρέπει να απομακρυθούν το συντομότερο δυνατό η εγκατάσταση της σωλήνωσης, το κίτρινοι βοηθητικοί τοποθετώντας μέλος και ο σύνδεσμος που χρησιμοποιούνται για την εγκατάσταση και τη μεταφορά στο ζαρωμένο αποζημιωτή, και η συσκευή ορίου πρέπει να προσαρμοστεί στη διευκρινισμένη θέση σύμφωνα με τις απαιτήσεις σχεδίου, έτσι ώστε το σύστημα σωληνώσεων έχει την ικανοποιητική ικανότητα αποζημιώσεων υπό τις περιβαλλοντικές συνθήκες.

   

  7. Όλα τα κινούμενα συστατικά του αποζημιωτή δεν θα φραχτούν από τα εξωτερικά συστατικά ή η σειρά κίνησής τους θα περιοριστεί, και η κανονική λειτουργία κάθε κινούμενου μέρους θα εγγυηθεί.

   

  8. Κατά τη διάρκεια της υδραυλικής δοκιμής, το δευτεροβάθμιο σταθερό ράφι σωλήνων με το τέλος σωλήνων αποζημιωτών πρέπει να ενισχυθεί έτσι ώστε ο σωλήνας δεν κινείται ή δεν περιστρέφεται. Για τον αποζημιωτή για το μέσο αερίου και τη συνδέοντας σωλήνωσή του, είναι απαραίτητο να δοθεί προσοχή εάν η πρόσθετη προσωρινή την υποστήριξη απαιτείται κατά πλήρωση του νερού. Το περιεχόμενο 96 ιόντων χλωρίου στη λύση καθαρισμού για την υδροστατική δοκιμή δεν θα υπερβεί 25PPM.

   

  9. Μετά από την υδροστατική δοκιμή, το νερό στο κοχύλι κυμάτων πρέπει να στραγγιχτεί το συντομότερο δυνατό, και η εσωτερική επιφάνεια του κοχυλιού κυμάτων πρέπει να είναι φγμένη ξηρά.

   

  10. Το υλικό μόνωσης σε επαφή με τους φυσητήρες του αποζημιωτή θα είναι απαλλαγμένο από το χλώριο.

  .

  Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
  Ik ben geïnteresseerd Δεμένες ενώσεις επέκτασης ανοξείδωτου διπλάσιο, διπλός αξονικός αποζημιωτής φυσητήρων θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
  Ευχαριστώ!
  Wachten op je antwoord.