• Μεταλλικός χημικός ανθεκτικός ενώσεων επέκτασης σωλήνων για να απορροφήσει τη θερμική αύξηση
 • Μεταλλικός χημικός ανθεκτικός ενώσεων επέκτασης σωλήνων για να απορροφήσει τη θερμική αύξηση

  Μεταλλικός χημικός ανθεκτικός ενώσεων επέκτασης σωλήνων για να απορροφήσει τη θερμική αύξηση

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: FIDAK
  Πιστοποίηση: ISO 9001
  Αριθμό μοντέλου: ΜΗΔΕΝ

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
  Τιμή: Negotiable
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση πλαισίων χάλυβα που σφραγίζεται από τα κοντραπλακέ με κάθε τέλος που καλύπτεται
  Χρόνος παράδοσης: 5~15 εργάσιμες ημέρες
  Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, Paypal
  Δυνατότητα προσφοράς: 40 τόνοι ανά ημέρα
  Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

  Λεπτομερής ενημέρωση

  εφαρμογή: κτίριο Πίεση: PN10/16
  Προδιαγραφή: DN50-DN2000 Εγγύηση: 12 Μήνες
  υλικό φλαντζών: Χάλυβας άνθρακα/όλκιμος σίδηρος
  Υψηλό φως:

  pipe bellows expansion joint

  ,

  plumbing expansion joint

  Περιγραφή προϊόντων

  Μεταλλικός χημικός ανθεκτικός ενώσεων επέκτασης σωλήνων για να απορροφήσει τη θερμική αύξηση

  Μεταλλικές ενώσεις επέκτασης σωλήνων
   
  Περιγραφή προϊόντων
   
  Οι ενώσεις επέκτασης σωλήνων μετάλλων μπορούν να αντισταθούν τις θερμοκρασίες σχεδίου, πιέσεις, καθώς επίσης και, να παρέχουν την ικανότητα απαραίτητη να απορροφήσει τη θερμική αύξηση του συστήματος σωληνώσεων.
   
  Η θερμική μετακίνηση που απαιτείται μπορεί να είναι αξονική, πλευρική ή γωνιακή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, την ώθηση πίεσης μιας ένωσης επέκτασης σωλήνων πρέπει να σταματήσουν με την χρήση των ράβδων δεσμών, των αρθρώσεων ή του αναρτήρα επιτρέποντας στους φυσητήρες για να κινηθεί μέσω των εκτροπών σχεδίου της.
  Ενώσεις επέκτασης με τους φυσητήρες ανοξείδωτου
  Ο ηλιόλουστος χάλυβας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των ενώσεων επέκτασης, κατάλληλο για τις πολυάριθμες συγκεκριμένες εφαρμογές.
  Το ηλιόλουστο χαρτοφυλάκιο ενώσεων επέκτασης χάλυβα αποτελείται βασικά από τρεις κύριες σειρές:

  • Τυποποιημένη σειρά: ενώσεις επέκτασης μέχρι DN 150 (6»)
  • Βιομηχανική σειρά: ενώσεις επέκτασης μέχρι DN 1,000 (40»)
  • Ειδική σειρά: ενώσεις επέκτασης >DN 1,000

  Η καρδιά όλων των ενώσεων επέκτασης είναι οι φυσητήρες μετάλλων. Χάρι στο σύγχρονο σχέδιο και τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις, όλες BOA οι ενώσεις επέκτασης προσφέρουν τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:
   

  • Υψηλή ευελιξία
  • Κοντός χτίστε το μήκος
  • Μεγάλη ικανότητα μετακίνησης
  • Διάρκεια και άριστη χημική αντίσταση

   

  Μεταλλικός οδηγός εγκατάστασης ενώσεων επέκτασης

   

  Αποθήκευση:

  1. Ενώσεις επέκτασης καταστημάτων σε μια ξηρά/δροσερή θέση όπως μια αποθήκη εμπορευμάτων.
  2. Πρόσωπο φλαντζών καταστημάτων κάτω σε μια παλέτα ή μια ξύλινη πλατφόρμα.
  3. Μην αποθηκεύστε άλλα βαριά στοιχεία πάνω από την ένωση επέκτασης (σ).
  4. Η δεκαετής ζωή του προϊόντος στο ράφι μπορεί να αναμένεται με τους ιδανικούς όρους.

  Χειρισμός:
  Μην ανυψώστε με τα σχοινιά ή τους φραγμούς μέσω των τρυπών μπουλονιών. Εάν η ανύψωση μέσω άντεξε, χρησιμοποιήστε να γεμίσει ή μια σέλα για να διανείμει το βάρος. Μην αφήστε τις ενώσεις επέκτασης να καθίσουν κάθετα στις άκρες των φλαντζών για οποιαδήποτε χρονική περίοδο. Μην ανυψώστε στους περιορισμούς ναυτιλίας.
  Όροι υπηρεσιών:
  Σιγουρευτείτε την εκτίμηση ενώσεων επέκτασης για τη θερμοκρασία, την πίεση, τις μετακινήσεις, και την επιλογή της αντιστοιχίας υλικών οι απαιτήσεις συστημάτων. Ελάτε σε επαφή με τον κατασκευαστή εάν οι απαιτήσεις συστημάτων υπερβαίνουν εκείνους της ένωσης επέκτασης που επιλέγεται.
  Ευθυγράμμιση:
  Οι ενώσεις επέκτασης δεν σχεδιάζονται για να αποζημιώσουν τα λάθη μη ευθυγράμμισης σωληνώσεων. Έλεγχος με τον κατασκευαστή εάν η μη ευθυγράμμιση σωληνώσεων είναι παρούσα.
  Να δέσει:
  Η κύρια λειτουργία των ενώσεων επέκτασης είναι να αντισταθμιστεί η αξονική θερμική επέκταση σωλήνων. Οι ενώσεις επέκτασης μετάλλων πρέπει να έχουν την προστασία επαρκή να δέσουν ενάντια στις εσωτερικές και πιέσεις ώθησης των μέσων να αποτραπεί η ζημία. Να δέσει πρέπει να εγκατασταθεί όσο το δυνατόν πιό κοντά στο κάτω τέλος ρευμάτων της ένωσης επέκτασης, με το δημιουρμένος εξοπλισμό που χρησιμεύει ως η αντίθετη άγκυρα. Οι άγκυρες πρέπει να αποτρέψουν τη μετακίνηση σωλήνων σε οποιαδήποτε κατεύθυνση. Οι κρεμάστρες ή τα βάθρα σωλήνων δεν μπορούν να θεωρηθούν άγκυρες δεδομένου ότι δεν προσφέρουν κανέναν περιορισμό ενάντια στην κίνηση πλευράς ή τελών.
  Κατά τη σχεδιασμό μιας άγκυρας για μια ένωση επέκτασης μετάλλων, συμβουλευθείτε τον εσωτερικό πίνακα δύναμης ώθησης από τον κατάλληλο κατάλογο ενώσεων επέκτασης. Το βάρος της σωλήνωσης, των βαλβίδων, και των μέσων, καθώς επίσης και της αντίστασης της διοχέτευσης με σωλήνες στην εκτροπή, πρέπει να περιληφθεί ως τμήμα του βάρους σχεδίου και της δύναμης μιας άγκυρας.
  Οι άγκυρες απαιτούνται όποτε ένα σύστημα σωληνώσεων αλλάζει την κατεύθυνση. Οι ενώσεις επέκτασης πρέπει να βρεθούν όσο το δυνατόν πιό κοντά στα σημεία αγκύρων. Για την πρόσθετη προστασία ενώσεων επέκτασης, συνιστάται οι ράβδοι ελέγχου να εγκαθίστανται στην ένωση επέκτασης για να αποτρέψουν τις υπερβολικές μετακινήσεις από την εμφάνιση λόγω της ώθησης πίεσης της γραμμής.
  Οδηγοί:
  Οι ενώσεις επέκτασης πρέπει να καθοδηγηθούν κατάλληλα και να δεθούν σύμφωνα με τα πρότυπα EJMA.
  Υποστήριξη σωλήνων:
  Η διοχέτευση με σωλήνες πρέπει να υποστηριχθεί έτσι οι ενώσεις επέκτασης δεν φέρνουν οποιοδήποτε βάρος σωλήνων.
  Ζευγαρώνοντας φλάντζες:
  Εγκαταστήστε τη φλάντζα ενώσεων επέκτασης ενάντια στις φλάντζες σωλήνων ζευγαρώματος και εγκαταστήστε τα μπουλόνια έτσι ώστε το κεφάλι μπουλονιών είναι ενάντια στη φλάντζα ενώσεων επέκτασης. Τα μπουλόνια πρέπει να εγκατασταθούν από την πλευρά φυσητήρων (έτσι ώστε τα κεφάλια μπουλονιών είναι δίπλα στους φυσητήρες) για να ασφαλίσουν ότι τα μπουλόνια δεν παρεμποδίζουν τους φυσητήρες κατά τη διάρκεια των περιόδων συμπίεσης. Οι διαστάσεις φλάντζα--φλαντζών της ένωσης επέκτασης πρέπει να ταιριάξουν με το απαραίτητο άνοιγμα.
  Σιγουρευτείτε οι φλάντζες ότι ζευγαρώματος είναι καθαρές και αντιστοιχούνται τον τύπο που παρέχεται την ένωση επέκτασης. Τα στολίσματα των κατάλληλων εκτιμήσεων υλικού, μεγέθους και θερμοκρασίας πρέπει να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις εγκαταστάσεις τύπων φλάντζα--φλαντζών.
  Ροπή μπουλονιών:
  Σφίγξτε τα μπουλόνια σταδιακά με την εναλλαγή γύρω από τη φλάντζα. Μην σφίγξτε ποτέ μια ένωση επέκτασης στο σημείο που είναι εκεί
  μετάλλου προς μέταλλο επαφή μεταξύ της φλάντζας ενώσεων επέκτασης και της φλάντζας ζευγαρώματος.
  Περιορισμοί ναυτιλίας:
  Οι μετακινήσεις επέκτασης και συμπίεσης προετοιμάζονται στο εργοστάσιο. Οι περιορισμοί ναυτιλίας προστατεύουν την ένωση επέκτασης στην ουδέτερη θέση του πριν από την εγκατάσταση. Αφαιρέστε τους περιορισμούς ναυτιλίας μετά από την εγκατάσταση και πρίν υδρο-εξετάζει το σύστημα.
  Πρόσθετες άκρες:
  1. Η μόνωση ή οι θερμικές κουβέρτες πέρα από μια ένωση επέκτασης μετάλλων πρέπει να παρασχεθεί από τον κατασκευαστή ενώσεων επέκτασης για να αποκλείσει τη χρήση των διαβρωτικών υλικών μόνωσης χλωριδίου φερόντων. Η μόνωση πρέπει να εγκατασταθεί για να επιτρέψει την εύκολη πρόσβαση στην περιοχή φλαντζών, για να ελέγξει το αμπάρωμα.
  2. Μην ενώστε στενά στην κοντινή εγγύτητα μιας μη-τυλιμένης ένωσης επέκτασης χωρίς προστασία της ένωσης επέκτασης από την καταστροφή της συγκόλλησης splatter.
  3. Εάν μια ένωση επέκτασης πρόκειται να εγκατασταθεί υπόγεια, ή θα καταδυθεί στο νερό, να έρθει σε επαφή με τον κατασκευαστή για τις συγκεκριμένες οδηγίες.
  4. Θεωρήστε μια εφεδρική ένωση επέκτασης. Το κόστος του χρόνου διακοπής μιας κρίσιμης ένωσης επέκτασης υπερβαίνει μακριά το κόστος μιας εφεδρικής μονάδας που τοποθετείται και προστάτευσε σε εφεδρεία επιτόπιο.
  5. Όποτε είναι δυνατόν, εγκαταστήστε την ένωση επέκτασης δίπλα σε μια άγκυρα όπως υποδεικνύεται κάτω από την μη υπέρβαση της μέγιστης απόστασης στο 1$ο οδηγό με τουλάχιστον δύο ομόκεντρους οδηγούς σωλήνων σχετικά με τη αντίθετη πλευρά της ένωσης. Οι προστιθέμενοι οδηγοί πρέπει για να αποτρέψουν την υπόκλιση ή την κάμψη του σωλήνα.
  6. Όταν μια ένωση επέκτασης τοποθετείται αλλού στη γραμμή, τουλάχιστον δύο ομόκεντροι οδηγοί πρέπει να χρησιμοποιηθούν σε κάθε πλευρά της ένωσης με τις προστιθέμενες ενώσεις εγκατεστημένες όπως συστήνονται στο χωρίζοντας κατά διαστήματα διάγραμμα οδηγών σωλήνων.
  7. Το εσωτερικό όλης της διοχέτευσης με σωλήνες πρέπει να είναι καθαρό πρίν εγκαθιστά και εξετάζει τις ενώσεις επέκτασης. Οι ενώσεις επέκτασης δεν πρέπει να υποβληθούν στις υδροστατικές δοκιμές πίεσης πέρα από την εκτιμημένη πίεση εργασίας τους.
  8. Εξασφαλίστε όλους τις άγκυρες και τους οδηγούς πρίν εξετάζει. Αφαιρέστε τους στέλνοντας φραγμούς πριν από τη δοκιμή.
  9. Οι ενώσεις επέκτασης πρέπει να αφαιρεθούν από τις γραμμές ενώ το σύστημα εξετάζεται hydrostatically στην πίεση που υπερβαίνει την επιτρεπόμενη πίεση εργασίας.
  10. Οι ενώσεις επέκτασης που κατασκευάζονται με τα σκάφη της γραμμής ροής πρέπει να εγκατασταθούν με το βέλος ροής δείχνοντας στην ίδια κατεύθυνση της ροής μέσων.
  11. Οι ενιαίες εξωτερικά διατηρημένες σταθερή ατμοσφαιρική πίεση ενώσεις επέκτασης πρέπει να εγκατασταθούν με το κινούμενο τέλος δίπλα στο κινούμενο τέλος του σωλήνα που αποκρίνεται στη θερμική επέκταση που προκαλείται κατά τη διάρκεια heat-up συστημάτων.
  12. Η αποτυχία να εγκαταστήσει σύμφωνα με τις οδηγίες θα αποβάλει την εξουσιοδότηση.
   
   
  Μεταλλικός χημικός ανθεκτικός ενώσεων επέκτασης σωλήνων για να απορροφήσει τη θερμική αύξηση 0

  Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
  Ik ben geïnteresseerd Μεταλλικός χημικός ανθεκτικός ενώσεων επέκτασης σωλήνων για να απορροφήσει τη θερμική αύξηση θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
  Ευχαριστώ!
  Wachten op je antwoord.