• Βιομηχανικοί φιλτράροντας εξοπλισμός αφαίρεσης σκόνης ώθησης/συλλέκτης σκόνης χαμηλού θορύβου
 • Βιομηχανικοί φιλτράροντας εξοπλισμός αφαίρεσης σκόνης ώθησης/συλλέκτης σκόνης χαμηλού θορύβου

  Βιομηχανικοί φιλτράροντας εξοπλισμός αφαίρεσης σκόνης ώθησης/συλλέκτης σκόνης χαμηλού θορύβου

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: FIDAK
  Πιστοποίηση: ISO 9001
  Αριθμό μοντέλου: ΜΗΔΕΝ

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
  Τιμή: Negotiable
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση πλαισίων χάλυβα που σφραγίζεται από τα κοντραπλακέ με κάθε τέλος που καλύπτεται
  Χρόνος παράδοσης: 5~15 εργάσιμες ημέρες
  Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, Paypal
  Δυνατότητα προσφοράς: 40 τόνοι ανά ημέρα
  Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

  Λεπτομερής ενημέρωση

  Υψηλό φως:

  dust remover machine

  ,

  dust collection system

  Περιγραφή προϊόντων

  Βιομηχανικοί φιλτράροντας εξοπλισμός αφαίρεσης σκόνης ώθησης/συλλέκτης σκόνης χαμηλού θορύβου

  βιομηχανικός φιλτράροντας συλλέκτης σκόνης μηχανών αφαίρεσης σκόνης ώθησης

   

  Περιγραφή προϊόντων

   

  Ο ανεμιστήρας ριζών τρεις-φύλλων σειράς SL είναι ένα νέο χαμηλής ενέργειας, χαμηλού θορύβου προϊόν που παράγεται από το εργοστάσιό μας σε συνεργασία με επιχείρηση Tuthill των Ηνωμένων Πολιτειών. Η κύρια μηχανή της υιοθετεί την αρχική αμερικανική αντλία ριζών από την επιχείρηση Tuthill. Τα εξαρτήματα παράγονται σύμφωνα με την αμερικανική τεχνολογία. Η απόδοση ολόκληρης της μηχανής έχει φθάσει στο αρχικό επίπεδο εισαγωγών. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στη ηλεκτρική δύναμη, χημική βιομηχανία, κατεργασία ύδατος, βιομηχανία φαρμάκων, βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων, κατασκευή τσιμέντου, μεταλλουργία, βιομηχανία χαρτιού ..... και ούτω καθεξής. Ο στροφέας τρεις-λεπίδων διαιρεί τον αεροθάλαμο σε πολλαπλότητα των μονάδων όγκου, η οποία βελτιώνει σημαντικά τη συχνότητα σφυγμού και την ένταση της ροής αέρος. Η διαδικασία και είναι πιό βαθμιαία, με τη λιγότερες διαρροή και την υψηλή αποδοτικότητα. Οι σειρές ανεμιστήρων υιοθετούν την πιό πρόσφατη τεχνολογία της λαβής ΕΠΑΝΩ-- Το σύστημα απόσβεσης (ΥΓΡΟΤΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ) εγκαθίσταται στον αντλώντας λιμένα Ι, ο οποίος μπορεί αποτελεσματικά να μειώσει την αναταραχή αέρα στο σωλήνα εξάτμισης και να μειώσει τον τρέχοντας θόρυβο. Το στοιχείο φίλτρων αποτελείται από τη σχηματοποίηση πλέγματος ανοξείδωτου, η οποία μπορεί αποτελεσματικά να εξασφαλίσει τον αέρα κολπίσκων. Η ποιότητα, εξασφαλίζει κανονικός λειτουργίας ανεμιστήρας, εύκολος να καθαρίσει, μπορεί να είναι χρησιμοποιημένος επανειλημμένα, και έχει μακρύς υπηρεσία ζωή

  Οι βαλβίδες ασφάλειας, οι μετρητές πίεσης, οι βαλβίδες αντεπιστροφής και τα θερμοηλεκτρικά ζεύγη εγκαθίστανται στην έξοδο του ανεμιστήρα ριζών. Έχουν τις λειτουργίες προστασίας για την ώθηση ανεμιστήρων και την άνοδο θερμοκρασίας, και είναι εξοπλισμένοι με τον τηλεχειρισμό και τον τοπικό έλεγχο.

   

  Χαρακτηριστικό γνώρισμα

   

  Η συσκευή αεριοποίησης και η δεξαμενή αεριοποίησης είναι βοηθητικά μέρη του ενδιάμεσου σιλό, της χοάνης τέφρας, του αποθέματος επίπεδων κατώτατων σημείων, και του κατώτατου αποθέματος κώνων. Αφότου ανοίγεται ο προθερμασμένος αέρας, η συσκευή μπορεί να ρευστοποιήσει το κωνιώδες υλικό και να αυξήσει τη ροή του υλικού. Φύλο, έτσι ώστε η υλική απαλλαγή είναι ομαλή, αποφεύγοντας να σχηματίσει αψίδα και να σχηματίσει αψίδα.

  Το σώμα δεξαμενών διαμορφώνεται μιά φορά, και η διαδικασία σχηματοποίησης υιοθετείται. Το σώμα κιβωτίων και η κοινή μερίδα εξασφαλίζουν ότι η σφραγίδα δεν διαρρέει και η εμφάνιση είναι όμορφη. Εκτελέστε την πλαστική ρύθμιση πριν από τη συνέλευση για να αποβάλετε όλες την παραμόρφωση συγκόλλησης και την εσωτερική πίεση, και εξασφαλίστε ότι η κατώτατη επιφάνεια και η φλάντζα συνδέονται ομαλά και κατ' ευθείαν

  Το διατρυπημένο πιάτο είναι ένα υψηλής αντοχής πιάτο αεριοποίησης που αναπτύσσεται από το εργοστάσιό μας για τα χαρακτηριστικά της ξηράς αποθήκευσης τέφρας των εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας.

   

  Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
  Ik ben geïnteresseerd Βιομηχανικοί φιλτράροντας εξοπλισμός αφαίρεσης σκόνης ώθησης/συλλέκτης σκόνης χαμηλού θορύβου θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
  Ευχαριστώ!
  Wachten op je antwoord.