• Η ένωση επέκτασης φυσητήρων σωλήνων με διπλό Tieds απορροφά την εγκάρσια μετατόπιση
 • Η ένωση επέκτασης φυσητήρων σωλήνων με διπλό Tieds απορροφά την εγκάρσια μετατόπιση

  Η ένωση επέκτασης φυσητήρων σωλήνων με διπλό Tieds απορροφά την εγκάρσια μετατόπιση

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: FIDAK
  Πιστοποίηση: ISO9001
  Αριθμό μοντέλου: ΜΗΔΕΝ

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Τιμή: Negotiable
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση πλαισίων χάλυβα που σφραγίζεται από τα κοντραπλακέ με κάθε τέλος που καλύπτεται
  Χρόνος παράδοσης: 5~15 εργάσιμες ημέρες
  Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, Paypal
  Δυνατότητα προσφοράς: 40 τόνοι ανά ημέρα
  Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

  Λεπτομερής ενημέρωση

  Υλικό: Χάλυβας άνθρακα, ανοξείδωτο, σίδηρος, EPDM.NR .NBR Σχήμα: Ίσος, μείωση, κύκλος
  Τύπος: Φλάντζα, σύζευξη, εύκαμπτη λαστιχένια κοινή φλάντζα επέκτασης, Ένωση Επικεφαλής κώδικας: Τετράγωνο, κύκλος, φλάντζα
  Τεχνολογία: Σφυρηλατημένος, ρίψη, που ενώνεται στενά, που βουλκανίζεται Σύνδεση: Φλάντζα, αρσενικό, ένωση
  Υψηλό φως:

  metal expansion joint

  ,

  dual tied expansion joint

  Περιγραφή προϊόντων

  Η ένωση επέκτασης φυσητήρων σωλήνων με διπλό Tieds απορροφά την εγκάρσια μετατόπιση

  Δεμένοι φυσητήρες ενώσεων επέκτασης χρώματος συνήθειας διπλάσιο με τα tieds

   

  Εισαγωγή προϊόντων

   

  Σύνθετη δεσμών ένωση επέκτασης ράβδων εγκάρσια ζαρωμένη: μπορεί να αντισταθμίσει την εγκάρσια μετατόπιση σε οποιοδήποτε αεροπλάνο του κυρτού σωλήνα, και μπορεί επίσης να αντισταθεί την ώθηση πίεσης που παράγεται από την εσωτερική πίεση του μέσου σωληνώσεων. Η ένωση επέκτασης φυσητήρων της εγκάρσιας ράβδου δεσμών είναι ένα εύκαμπτο μέρος που αποτελούνται από δύο φυσητήρες που συνδέονται με τον ενδιάμεσο σωλήνα με τις ίδιους γεωμετρικούς παραμέτρους και τον αριθμό κυμάτων, και η ράβδος δεσμών και endplate. Χρησιμοποιείται κυρίως για να αντισταθμίσει την εγκάρσια μετατόπιση των κυρτών τμημάτων σωλήνων. Κατάλληλος για τη διοχέτευση με σωλήνες τύπων «Λ» και «Ζ». Επειδή η ράβδος δεσμών μπορεί να αντέξει τη δράση της ώθησης πίεσης και άλλων πρόσθετων εξωτερικών δυνάμεων, η ίδια η ένωση επέκτασης απορροφά τον εσωτερικό η ώθηση πίεσης και δεν θα παραγάγει τις εξωτερικές δυνάμεις στη σωλήνωση. Επομένως, η σωλήνωση και στις δύο άκρες της ένωσης επέκτασης μπορεί να χρησιμοποιήσει σταθερή τη μεσάζων υποστήριξη ή η υποστήριξη οδηγών για να μειώσει την κατασκευή κόστισε και βελτιώνει την αποδοτικότητα κατασκευής.

   

   

  Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων

   

  Σύνθετη δεσμών ένωση επέκτασης ράβδων εγκάρσια ζαρωμένη: από τη σύνδεση, δύο φυσητήρες και τμήματα ράβδων δεσμών. Μπορεί να απορροφήσει την εγκάρσια μετατόπιση σε οποιοδήποτε αεροπλάνο του συστήματος σωλήνων. Το σφαιρικό καρύδι μετατοπίσεων περιστρέφεται γύρω από το σφαιρικό πλυντήριο και η ράβδος τραβήγματος έχει τη δυνατότητα να αντισταθεί την εσωτερική ώθηση πίεσης. Η ένωση επέκτασης φυσητήρων της εγκάρσιας ράβδου δεσμών αποτελείται από δύο φυσητήρες που συνδέονται με τον ενδιάμεσο σωλήνα και τη ράβδο δεσμών, endplate, τα σφαιρικά και κωνικά πλυντήρια, κ.λπ. Απορροφά κυρίως την εγκάρσια μετατόπιση, και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να αντισταθμίσει την αξονική, εγκάρσια, γωνιακή και αυθαίρετη μετατόπιση που συνδυάζεται από αυτές τις τρεις μορφές. Συστήνεται να εγκατασταθεί η διπλή ένωση επέκτασης τύπων ράβδων τραβήγματος στο μέσο κοντό βραχίονα σωλήνων του ζ-διαμορφωμένου 90° σωλήνα για να αντισταθμίσει την αξονική μετατόπιση του μακριού σωλήνα και στις δύο άκρες.

   

   

  Εργασία εγκατάστασης

   

  1. Μετά από την άφιξη του αποζημιωτή, το ακόλουθο περιεχόμενο θα ανοιχτεί για την επιθεώρηση:

  Τεκμηρίωση: ελέγξτε εάν το πρότυπο, η προδιαγραφή και οι τεχνικές παράμετροι που απαριθμούνται στην ετικέτα αποζημιωτών και το πιστοποιητικό τίτλου σπουδών είναι συνεπή, και εάν άλλα απαραίτητα τεχνικά έγγραφα είναι πλήρη.

  Επιθεώρηση εμφάνισης: ο αποζημιωτής δεν έχει καμία προφανή γρατσουνιά ή αιχμηρή εγκοπή Δεν πρέπει να υπάρξει κανένα ξένο σώμα μέσα στον αποζημιωτή (γούρνα) Οι λιμένες σύνδεσης πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση. Εάν ήταν η επιφάνεια σφράγισης της σύνδεσης φλαντζών απαλλαγμένη από τη διείσδυση των σημαδιών, το επίστρωμα πρέπει να είναι απαλλαγμένο από την αποφλοίωση, που ραγίζει και που ξεφλουδίζει, και η μεγάλη ράβδος δεσμών, η ράβδος δεσμών μεταφορών και οι σύνδεσμοι πρέπει να είναι πλήρεις.

  2. Πειράζει χρειαμένος την προσοχή στην ανύψωση και τη μεταφορά του αποζημιωτή:

  Κατά ανύψωση, ειδικό την προσάρτημα ανύψωσης ή ανυψωτικό lug θα χρησιμοποιηθεί, και η ράβδος δεσμών μεταφορών δεν θα χρησιμοποιηθεί ως φέρον μέρος φορτίων. Ένας μικρός - άντεξε τον αποζημιωτή χωρίς ανύψωση lug μπορεί να συνδεθεί με την ένωση με το σχοινί λόγω ελαφριού του.

  Μεταφορά, διαδικασία αποθήκευσης για να αποτρέψει τον ήλιο και τη βροχή, βύθιση νερού, επιβλαβής διάβρωση αερίου.

  Η μεταφορά, διαδικασία αποθήκευσης για να αποτρέψει την πτώση, σύγκρουση, δεν συσσωρεύει επάνω με άλλα στοιχεία μαζί, ώστε να αποφύγει τη ζημία στους φυσητήρες.

  Η διαδικασία μεταφορών που δεσμεύεται σταθερά, για να αποτρέψει τη μετακίνηση και το κύλισμα.

   

   

  Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
  Ik ben geïnteresseerd Η ένωση επέκτασης φυσητήρων σωλήνων με διπλό Tieds απορροφά την εγκάρσια μετατόπιση θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
  Ευχαριστώ!
  Wachten op je antwoord.