• Η υγρότερη βαλβίδα πυλών φωτογραφικών διαφανειών χάλυβα άνθρακα εύκολη λειτουργεί την υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση
 • Η υγρότερη βαλβίδα πυλών φωτογραφικών διαφανειών χάλυβα άνθρακα εύκολη λειτουργεί την υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση

  Η υγρότερη βαλβίδα πυλών φωτογραφικών διαφανειών χάλυβα άνθρακα εύκολη λειτουργεί την υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: FIDAK
  Πιστοποίηση: ISO9001
  Αριθμό μοντέλου: ΜΗΔΕΝ

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμάχια
  Τιμή: Negotiable
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση πλαισίων χάλυβα που σφραγίζεται από τα κοντραπλακέ με κάθε τέλος που καλύπτεται
  Χρόνος παράδοσης: 5~15 εργάσιμες ημέρες
  Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, Paypal
  Δυνατότητα προσφοράς: 40 τόνοι ανά ημέρα
  Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

  Λεπτομερής ενημέρωση

  Όνομα Προϊόντος: Υγρότερη βαλβίδα πυλών φωτογραφικών διαφανειών Υλικό: Carbon Steel
  Χρώμα: Αίτημα πελατών ′ s Ενεργοποιητή: Εγχειρίδιο
  Ονομαστική πίεση: 0.05-0.375MPa εφαρμογή: Βιομηχανική χρήση νερού
  Υψηλό φως:

  slide gate damper duct

  ,

  manual slide gate damper

  Περιγραφή προϊόντων

  Η υγρότερη βαλβίδα πυλών φωτογραφικών διαφανειών χάλυβα άνθρακα εύκολη λειτουργεί την υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση

  Χειρωνακτική υγρότερη βαλβίδα πυλών φωτογραφικών διαφανειών κάτω από το συλλέκτη σκόνης

   

  Περιγραφή προϊόντων

   

  η βυσματωτή πόρτα απομόνωσης 1.The στην είσοδο της αίθουσας καύσης είναι ένα προϊόν που σχεδιάζεται και που αναπτύσσεται από την επιχείρησή μας και τη δύναμη της General Electric που προγραμματίζει και το ίδρυμα σχεδίου και η κεντρική πόρτα σχεδίου Institute.The νότιας ηλεκτρικής δύναμης οδηγούνται από τις ηλεκτρικές (πνευματικός, χειρωνακτικός) συσκευές. Εύκολος να λειτουργήσει, ασφαλής και αξιόπιστος. Η επιτροπή πορτών αποτελείται από το ανοξείδωτο, το οποίο έχει την υψηλής θερμοκρασίας και αντίσταση διάβρωσης. Το υψηλός-θερμοκρασία-ανθεκτικό σφραγίζοντας λάστιχο σιλικόνης εγκαθίσταται μεταξύ των ανώτερων και χαμηλότερων πλαισίων πορτών, και ο βαθμός σφράγισης μπορεί να ελεγχθεί με τη ρύθμιση της συμπίεσης.

  2.The η πόρτα απομόνωσης εγκαθίσταται στη σωλήνωση κονιοποιημένου άνθρακα στην είσοδο της αίθουσας καύσης, και η επιτροπή πορτών κινείται στο πλαίσιο πορτών από electro-pneumatic ή χειρωνακτικός, ο οποίος κόβουν τη μετάβαση αερίου κονιοποιημένου άνθρακα μεταξύ του μύλου άνθρακα και της αίθουσας καύσης (λέβητας για να εξασφαλίσει ότι η φλόγα αιθουσών καύσης δεν πρόκειται να εισαγάγει τη σωλήνωση κονιοποιημένου άνθρακα.

  3. Η πόρτα απομόνωσης είναι μια αναπόφευκτη συσκευή για το σύστημα ασφαλούς λειτουργίας του λέβητα εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας.

   

  Ταξινόμηση της συρόμενης πόρτας

   

  Ηλεκτρική συρόμενη πόρτα, χειρωνακτική συρόμενη πόρτα, πνευματική συρόμενη πόρτα.

  Η χειρωνακτική βυσματωτή πόρτα καλείται επίσης χειρωνακτική βαλβίδα πυλών βιδών. Οι περισσότεροι από τους χρησιμοποιούνται για την εκφόρτωση της συσκευής. Υπάρχουν δύο τύποι: τετραγωνικό στόμα και στρογγυλό στόμα. Η χειρωνακτική βυσματωτή βαλβίδα είναι ανθεκτική, έχει τη μικρή αντίσταση ροής, μικρό μέγεθος, ελαφριά, κατάλληλη συντήρηση, και χρησιμοποιείται ευρέως.

  Η πνευματική συρόμενη πόρτα είναι μια κύρια συσκευή ελέγχου για τη ροή ή τη μεταβίβαση της σκόνης, του σιταριού, των κόκκων και των μικρών κομματιών του υλικού. Χρησιμοποιείται ευρέως μεταλλείας, στα οικοδομικών υλικά μεταλλουργίας, τα τρόφιμα, τη χημική ουσία και άλλες βιομηχανίες για να ελέγξει την αλλαγή ροής ή να κόψει γρήγορα τη ροή.

  Υπάρχει ένας στρογγυλός λιμένας με μια διάμετρο στο πιάτο πυλών της ηλεκτρικής βυσματωτής πόρτας. Το άνοιγμα και το κλείσιμο του πιάτου πυλών καθιστούν το στρογγυλό λιμένα στο πιάτο πυλών απολύτως χωριστό από και ταιριάζουν με την πορεία.

   

  Τεχνικές παράμετροι

   

  (1) διαμορφώστε τη μέθοδο αντιπροσώπευσης:

  Ηλεκτρική συρόμενη πόρτα DZM (πρότυπο) - W (πλάτος) × Χ (ύψος)

  Πνευματική συρόμενη πόρτα QZM (πρότυπο) - W (πλάτος) × Χ (ύψος)

  Θέση εγκατάστασης: ο οριζόντιος αεραγωγός, κάθετος αεραγωγός, έκλινε τον αεραγωγό.

  (2) κυκλοφορώντας μέσο: κρύο, ζεστός αέρας ή άλλα αέρια.

  (3) πίεση σχεδίου: 0.35MPa

  (4) αντίσταση θερμοκρασίας σχεδίου: ≤400 ℃

  (5) εσωτερικό ποσοστό διαρροής: ≤0.5% Εξωτερικό ποσοστό διαρροής: 0

  (6) ηλεκτρική βυσματωτή πόρτα: εναλλασσόμενο ρεύμα τριφασικό τριών καλωδίων ~ 380V/50Hz παροχής ηλεκτρικού ρεύματος ή καθορισμένος από το χρήστη

  Πνευματική πόρτα απομόνωσης: εναλλασσόμενο ρεύμα ~ 220V/50Hz παροχής ηλεκτρικού ρεύματος

  Συμπιεσμένος αέρας 0.4MPa-0.8MPa πηγής αέρα

   

  Εισαγωγή δομών

   

  (1) η βυσματωτή πόρτα υιοθετεί ένα πλήρως-εσωκλειόμενο δομικό σχέδιο. Αφότου ανοίγουν το βυσματωτό πίνακα, βρίσκεται σε ένα κλειστό δωμάτιο συντήρησης από την άλλη πλευρά.

  (2) η συρόμενη πόρτα υιοθετεί ένα ειδικό πιάτο διαμερισμάτων, και η επιφάνεια σφράγισης του γλιστρώντας πιάτου υποβάλλεται σε επεξεργασία από τα μοσχεύματα στροφής και άλεσης, η οποία έχουν ένα μικρό χάσμα σφράγισης και μια καλή εκτέλεση σφράγισης.

  (3) η μέθοδος σύνδεσης μεταξύ της πόρτας επιτροπής και της επιτόπιας σωλήνωσης μπορεί να είναι σύνδεση μπουλονιών φλαντζών, αντίστροφη συγκόλληση φλαντζών ή άμεση συγκόλληση άκρης της σωλήνωσης.

  (4) η ηλεκτρική βυσματωτή πόρτα κινείται αξονικώς από το ζευγάρι βιδών που οδηγείται από την ανοίγοντας και κλείνοντας ηλεκτρική συσκευή, και που οδηγείται έπειτα από το μανίκι βιδών μετάδοσης οδηγών για να οδηγήσει το βυσματωτό πίνακα, και ο βυσματωτός πίνακας εξάγεται ή ωθείται μέσα για να ολοκληρώσει τη δράση ανοίγματος ή κλεισίματος του βυσματωτού πίνακα, ο οποίος τρέχει ομαλά. αξιόπιστος.

  (5) την πνευματική βυσματωτή πόρτα ανοίγει ή κλείνει από ο ανοίγοντας και κύλινδρος που παρεμβάλλεται κλείνοντας στην κατοικία.

  (6) το άνοιγμα ή το κλείσιμο της ηλεκτρικής (πνευματικής) βυσματωτής πόρτας περιορίζεται από τις γλιστρώντας αλυσίδες σφαιρών που εγκαθίστανται στις δύο πλευρές της κατοικίας, έτσι ώστε ο βυσματωτός πίνακας είναι περιορισμένος για να τρέξει μέσα στον οδηγό ραγών. Το βελτιστοποιημένο σχέδιο σχεδίου υιοθετείται για να κάνει το βυσματωτό πίνακα να κινηθεί ομαλά και ελαφριά, και να οδηγήσει τη ροπή μικρή.

  (7) η βυσματωτή πόρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μακρινά ή να ελεγχθεί από τα προγράμματα, και έχει μια διεπαφή τηλεχειρισμού του DCS. Η ηλεκτρική συρόμενη πόρτα είναι εξοπλισμένη με μια ηλεκτρομηχανική ενσωματωμένη ηλεκτρική συσκευή, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά και εξ αποστάσεως, και είναι εξοπλισμένη με έναν λειτουργούντα μηχανισμό ροδών χεριών η πνευματική συρόμενη πόρτα είναι εξοπλισμένη με έναν κύλινδρο και παρέχει ένα κιβώτιο ελέγχου, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά και εξ αποστάσεως.

  (8) η συνέλευση και η διόρθωση της ηλεκτρικής (πνευματικής) κινούμενης συσκευής και της βυσματωτής πόρτας, του διακόπτη ορίου ή του μαγνητικού διακόπτη που θέτει στην ηλεκτρική (πνευματική) βυσματωτή πόρτα έχουν ρυθμιστεί σε ισχύ πρίν αφήνουν το εργοστάσιο. Μπορεί να κάνει την ηλεκτρική (πνευματική) κινητή συρόμενη πόρτα να λειτουργήσει κανονικά.

   

  Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
  Ik ben geïnteresseerd Η υγρότερη βαλβίδα πυλών φωτογραφικών διαφανειών χάλυβα άνθρακα εύκολη λειτουργεί την υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
  Ευχαριστώ!
  Wachten op je antwoord.