• Η ενιαία αρθρωμένη ένωση επέκτασης υδραυλικών για απορροφά το cOem ώθησης πίεσης αποδεκτό
 • Η ενιαία αρθρωμένη ένωση επέκτασης υδραυλικών για απορροφά το cOem ώθησης πίεσης αποδεκτό

  Η ενιαία αρθρωμένη ένωση επέκτασης υδραυλικών για απορροφά το cOem ώθησης πίεσης αποδεκτό

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: FIDAK
  Πιστοποίηση: ISO 9001
  Αριθμό μοντέλου: ΜΗΔΕΝ

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
  Τιμή: Negotiable
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση πλαισίων χάλυβα που σφραγίζεται από τα κοντραπλακέ με κάθε τέλος που καλύπτεται
  Χρόνος παράδοσης: 5~15 εργάσιμες ημέρες
  Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, Paypal
  Δυνατότητα προσφοράς: 40 τόνοι ανά ημέρα
  Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

  Λεπτομερής ενημέρωση

  Υλικό: ανοξείδωτο ατσάλι Τεχνολογία: Casting
  Σύνδεση: Φλάντζα Όνομα Προϊόντος: ένωση επέκτασης φυσητήρων
  Πρότυπο: ΦΑΣΑΡΙΑ Μέγεθος: DN1000~D4000
  εφαρμογή: η αυτοκινητοβιομηχανία, γέφυρα, αντισταθμίζει το αξονικό Κίνημα στη γραμμή, τη θέρμανση και τα συστή θερμοκρασία: 400 ℃
  Υψηλό φως:

  hinged type expansion joint

  ,

  expansion joints for piping

  Περιγραφή προϊόντων

  Η ενιαία αρθρωμένη ένωση επέκτασης υδραυλικών για απορροφά το cOem ώθησης πίεσης αποδεκτό

  Η ενιαία αρθρωμένη ένωση επέκτασης με τη συγκόλληση τελειώνει το συμπαθητικό ποιοτικό cOem αποδεκτό

   

  Περιγραφή προϊόντων

   

  Ο ενιαίος ζαρωμένος τύπος αποζημιωτής αρθρώσεων καλείται επίσης την ένωση επέκτασης και ένωση επέκτασης, η οποία αποτελείται από τους φυσητήρες (ένα είδος ελαστικού στοιχείου) που αποτελούν το λειτουργώντας σώμα και τα εξαρτήματά του όπως ο σωλήνας τελών, το υποστήριγμα, η φλάντζα και ο αγωγός.

   

  Λεπτομέρειες

   

  Σκοπός:

  ο ενιαίος αποζημιωτής κυματισμών τύπων αρθρώσεων είναι κατάλληλος για τη σύνδεση της γωνιακής μετατόπισης:

  1. Σύνδεση φλαντζών

  2. Γωνιακή αποζημίωση της σύνδεσης των προϊόντων: ± 4 βαθμός-± 9 βαθμοί

   

  Απαιτήσεις εγκατάστασης και χρήσης

   

  1, ενιαίος αποζημιωτής κυματισμών τύπων αρθρώσεων ενώπιον της εγκατάστασης πρέπει πρώτος έλεγχος το πρότυπο, οι προδιαγραφές και η διαμόρφωση σωλήνων του, πρέπει να καλύψει τις απαιτήσεις σχεδίου.

  2. Για τον αποζημιωτή με το εσωτερικό μανίκι, η προσοχή πρέπει να δοθεί για να καταστήσει την κατεύθυνση του εσωτερικού βαρελιού μανικιών σύμφωνη με την κατεύθυνση της μέσης ροής, και το περιστροφικό αεροπλάνο αρθρώσεων του αποζημιωτή αρθρώσεων πρέπει να είναι σύμφωνο με το περιστροφικό αεροπλάνο μετατοπίσεων.

  3. Για τον αποζημιωτή που πρέπει να είναι «κρύος σφιχτός», τα βοηθητικά συστατικά που χρησιμοποιούνται για την προ-παραμόρφωση θα αφαιρεθούν μετά από την εγκατάσταση της σωλήνωσης.

  4. Είναι αυστηρά απαγορευμένο για να χρησιμοποιήσει τη μέθοδο παραμόρφωσης του αποζημιωτή κυματισμών για να ρυθμίσει το λάθος εγκαταστάσεων της σωλήνωσης, ώστε να μη να επηρεαστεί η κανονική λειτουργία του αποζημιωτή, να μειωθεί η ζωή υπηρεσιών και αυξηθεί το φορτίο της σωλήνωσης, του εξοπλισμού και των ενισχυτικών μελών.

  5. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, η ενώνοντας στενά σκουριά δεν επιτρέπεται για να καταβρέξει επάνω στην επιφάνεια του κοχυλιού κυμάτων, και άλλη μηχανική ζημία δεν επιτρέπεται στο κοχύλι κυμάτων.

  6. Αφότου πρέπει να απομακρυθούν το συντομότερο δυνατό η εγκατάσταση της σωλήνωσης, το κίτρινοι βοηθητικοί τοποθετώντας μέλος και ο σύνδεσμος που χρησιμοποιούνται για την εγκατάσταση και τη μεταφορά στο ζαρωμένο αποζημιωτή, και η συσκευή ορίου πρέπει να προσαρμοστεί στη διευκρινισμένη θέση σύμφωνα με τις απαιτήσεις σχεδίου, έτσι ώστε το σύστημα σωληνώσεων έχει την ικανοποιητική ικανότητα αποζημιώσεων υπό τις περιβαλλοντικές συνθήκες.

  7. Όλα τα κινούμενα συστατικά του αποζημιωτή δεν θα φραχτούν από τα εξωτερικά συστατικά ή η σειρά κίνησής τους θα περιοριστεί, και η κανονική λειτουργία κάθε κινούμενου μέρους θα είναι guaranteed.8. Κατά τη διάρκεια της υδραυλικής δοκιμής, το δευτεροβάθμιο σταθερό ράφι σωλήνων με το τέλος σωλήνων αποζημιωτών πρέπει να ενισχυθεί έτσι ώστε ο σωλήνας δεν κινείται ή δεν περιστρέφεται. Για τον αποζημιωτή για το μέσο αερίου και τη συνδέοντας σωλήνωσή του, είναι απαραίτητο να δοθεί προσοχή εάν η πρόσθετη προσωρινή την υποστήριξη απαιτείται κατά πλήρωση του νερού. Το περιεχόμενο 96 ιόντων χλωρίου στη λύση καθαρισμού για την υδροστατική δοκιμή δεν θα υπερβεί 25PPM.

  9. Μετά από την υδροστατική δοκιμή, το νερό στο κοχύλι κυμάτων πρέπει να στραγγιχτεί το συντομότερο δυνατό, και η εσωτερική επιφάνεια του κοχυλιού κυμάτων πρέπει να είναι φγμένη ξηρά.

  10. Το υλικό μόνωσης σε επαφή με τους φυσητήρες του αποζημιωτή θα είναι απαλλαγμένο από το χλώριο.

  Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
  Ik ben geïnteresseerd Η ενιαία αρθρωμένη ένωση επέκτασης υδραυλικών για απορροφά το cOem ώθησης πίεσης αποδεκτό θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
  Ευχαριστώ!
  Wachten op je antwoord.